Hoi ik ben Nicole, gecertificeerd baby- en kinderslaapconsulent

Kinderslaapcoach voor baby's en kinderen

voor baby’s en jonge kinderen tot 6 jaar. Voorheen werkte ik in de marketing en communicatie en ben ik trotse moeder en ‘bonusmoeder’ van vier geweldig leuke kinderen. Toen ik zelf moeder werd ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open! Het wakkerde een vuurtje in mij aan om met mijn passie, het werken met kinderen, mijn wens om een eigen bedrijf te runnen en het moederschap iets te doen. In 2015 nam ik ontslag en ben ik een compleet nieuw avontuur aangegaan. Dook de studiebanken weer in en liet mij omscholen tot kinderslaapconsulent. Sinds 2016 help ik via mijn praktijk ouders van kinderen die kampen met slaapproblemen om deze te verhelpen. Dit doe ik door een hands-on aanpak, slaapadvies, concrete handvatten en praktische tips, afgestemd een op het kind en de situatie.

Een geweldige baan waar ik iedere dag nog steeds erg blij en gelukkig van wordt.

Praktisch en persoonlijk

Ik coach ouders via een hands-on aanpak, en geef praktisch toepasbaar advies om hun kind stapsgewijs de vaardigheid -het zelfstandig leren slapen- eigen te maken.

Ik werk alleen met responsieve slaapcoachmethodieken. Dat houdt in dat ouders reageren op het (huilen/roepen) van hun kind en hun kind niet langdurig laten huilen. Deze prettige en unieke aanpak heeft inmiddels meer dan duizenden gezinnen wereldwijd geholpen.

Gratis informatief consult

Wil je weten of jullie situatie voor slaapcoaching geschikt is? Of vragen jullie je af of een slaapcoach sowieso wat voor jullie is of kan betekenen?

Via een gratis informatief consult kun je geheel vrijblijvend je slaapprobleem aan mij voorleggen en krijg je van mij een antwoord!

Vul het contactformulier in of stuur mij een email voor het maken van een gratis informatief consult. Dan neem ik spoedig contact met je op!

Heb je vragen over slaapcoaching
voor baby’s en jonge kinderen tot 6 jaar?
Bel of mail me gerust!