Over Nicole, gecertificeerd baby- en kinderslaapconsulent

Kinderslaapcoach voor baby's en kinderen

Mijn naam is Nicole Fouchier, gecertificeerd baby- en kinderslaapconsulent en het  gezicht achter ‘Duimelot slaapcoaching’. Met plezier werkte ik in de marketing en communicatie branche, maar toen ik moeder werd, ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open. Ik wilde bewuster leven en mijn passie voor kleine kinderen, slapen, liefdevol en intuïtief grootbrengen ontplooien.                                                                                              Sinds 2016 adviseer, begeleid en coach ik ouders met baby’s   en kinderen tot 6 jaar oud, die kampen met slaapproblemen of slechte slaapgewoonten.

Praktisch en persoonlijk

Mijn benaderingswijze is direct, praktisch en persoonlijk. Ik coach de ouders via een op maat gemaakt, persoonlijk slaap stappenplan en adviseer hoe zij hun kind op een gemoedelijke en liefdevolle manier goede slaapgewoontes aanleert. Doel is dat jullie kind goed en zelfstandig leert slapen zodat iedereen binnen het gezin weer een fatsoenlijke nachtrust heeft zonder slaapgebrek, stress of moodswings!

Gratis informatief consult

Willen jullie weten of jullie situatie geschikt is voor slaapcoaching of consultatie? Of vragen jullie je af of slaapcoaching überhaupt wat voor jullie is? Een gratis informatief consult is dan een uitstekende manier om inzicht te krijgen in wat slaapcoaching voor jullie kind en situatie kan betekenen. Vul het contactformulier in of stuur mij een email voor het maken van een gratis informatief consult.

Heb je vragen over slaapcoach voor baby’s en kinderen, neem gerust contact met mij op.