Ervaringen met slaapcoaching

Kort en krachtig!
Dit hadden we gewoon veel eerder moeten doen. Punt!

Breda

Met een consultatie je fitheid terugkrijgen? Het kan!
We zijn voorzichtig met juichen maar twee dagen na de consultatie bij ons thuis heeft ## afgelopen nacht heeft al doorgeslapen van 20.00-6.00 uur. Wat scheelt dat in fitheid voor ons 🙂 Ook lijkt ## blij te zijn met haar nieuwe vriendje. Haar roze knuffel heeft inmiddels het kinderdagverblijf gezien, heeft op het potje “geplast” en lag na 2 nachten al onder haar arm in bed.

Je hebt ons enorm geholpen met alle tips die je in dat ene uurtje hebt gegeven. We hopen niet nogmaals een beroep op je te hoeven doen maar mocht het toch nodig zijn dan komen we zeker bij je terug.

’s-Hertogenbosch

Doorbreken vicieuze cirkel
Zo veel discussies samen en verwijten over en weer over de aanpak van de slaapproblemen van onze tweejarige zoon. Na de zoveelste discussie uiteindelijk de stap genomen om Nicole te bellen want zo nog maanden doorgaan was géén optie meer!
Door haar coaching en hulp zagen wij binnen één week al een groot verschil. Nicole gaf ons richting hoe dingen aan te pakken en het positieve resultaat gaf ons de motivatie om door te gaan. Het is pittig, maar dat is je de hele dag moe voelen en steeds ’s nachts eruit moeten ook. Inmiddels slapen wij weer en zijn onze ‘discussies’ hierover ook opgelost! Wij zijn er blij mee!

Oosterhout

Bij twijfel gewoon bellen!
Na weken van twijfelen, wel doen, niet doen toch gebeld. Dankzij duidelijke adviezen en praktische handvaten die wij kregen tijdens een uitgebreide telefonische consultatie hebben wij na maanden gedoe het slaapprobleem en de driftbuien van onze drie jarige diva overwonnen. Super fijn dat je ons zo geholpen hebt! Wij raden je in ieder geval aan binnen onze vriendengroep en ver daarbuiten.

Breda

Niet meer aan huis gekluisterd
Nicole, bedankt dat onze kleine weer lekker slaapt en wij onze avonden weer terug hebben. Dat we nu weer met een kop koffie of wijntje op de bank kunnen zitten Netflixen of gewoon een boek kunnen lezen. Dat we het aandurven om weer met vrienden bij ons thuis af te spreken terwijl de kleine slaapt. En dat we niet meer iedere avond samen aan huis gekluisterd zijn om elkaar te steunen of schuldig voelt als je ’s avonds even weggaat.
Dank, dank, dank ….

Heiloo

Flabbergasted
Het gaat super goed hier. Overdag slaapt ze 1½-2 uur aan een stuk. Afgelopen weekeinde in een andere omgeving geweest en daar ging het slapen ook buitengewoon goed. Echt onvoorstelbaar! En de nachten aan een stuk door! Ik durf het bijna niet te appen maar we hoeven er ’s nachts helemaal niet meer uit! Wij zijn een stuk uitgeruster met dit nieuwe slaapritme.

Dit geeft zoveel goede hoop voor als de nieuwe mini er is 🙂 !

‘s- Hertogenbosch

Heerlijk slapen ook als je (hoog)gevoelig bent                                                                                                                             Na maanden slecht slapen, met nachtangsten, overprikkelde en een oververmoeide dreumes, zijn we bij Nicole uitgekomen. Dankzij haar snelle reactie en consult thuis werd bevestigd dat hij erg gevoelig (sensitief) is, er prikkelgevoelig is, alles opneemt wat er om hem heen gebeurd en dit niet kan filteren zonder de juiste begeleiding. Dankzij een goede analyse, advies, tips en trics hebben wij nu een super vrolijk kind, dat slaapt en die weer blij en uitgerust wakker wordt. Het gaat het nu veel beter met hem. Hij kan nu makkelijker omgaan met alles. Eerst durfde we bijna niet op pad te gaan, nu kan dat gewoon weer! Je ziet hem in zijn ontwikkeling sprongen vooruit doen! Dank je wel Nicole dat jij onze kleine man en ons geholpen hebt en mocht het nodig zijn, dat we je nog steeds mogen benaderen in geval van nood.

Heerhugowaard

… en nu gaan we het anders aanpakken!
Standaard een kind dat elke nacht wakker is, bij ons in bed beland, dan nog niet altijd wil slapen en zeker niet stil ligt. En wij die iedere dag gebroken wakker worden en steeds tegen elkaar zeggen vanavond doen we het echt anders, beloofd!
Maar na ruim 2 jaar en een hoop goede intenties en probeersels moest er echt wat veranderen, desnoods met hulp van buitenaf! We hebben Nicole gebeld, ze kwam en gaf ons de uitleg en tools die we nodig hadden om ons doel te bereiken. Het ging ons makkelijker af dan we dachten. Onze dochter slaapt weer op haar eigen kamer, wordt heel soms nog even wakker maar valt dan zo weer in slaap dankzij Nicole haar tips. Wij zijn erg blij dat we ons bed en nachtrust weer terug hebben. Bedankt Nicole.

Amersfoort

Slaapcoachen voor de nieuwe baby er is
Zwanger zijn en een kind dat moeilijk naar bed toe gaat en niet doorslaapt. Ik zag de bui al hangen … baby erbij, ’s nachts de baby voeden en dan nog eens extra wakker gehouden worden door onze peuter zoon. Dat ga ik echt niet trekken en mijn man ook niet!
Met het zwangerschapsverlof in zicht besloten wij Nicole te benaderen. Zij heeft ons fantastisch geholpen en hebben nu een zoon die zonder problemen naar bed toe gaat en lekker slaapt. En wij ook nog even voor zo lang het duurt … :J

Breda

… gewoon bedankt!
Nicole super bedankt wat je voor onze zoon en gezin betekend hebt. En het gaat nog steeds goed! Wij raden je inmiddels bij iedereen in onze vriendengroep aan. Succes met het helpen van andere ouders.

Haarlem

… dan is de maat vol en besluit je “we gaan het doen!” 
Na maanden slechte nachten en alleen maar verder van de basis af te raken hebben we met onze handen in het haar contact opgenomen met Nicole. Zo blij was ik dan ook dat ze de volgende dag al langs kon komen op een zaterdagmorgen! We wisten het niet meer te doorbreken en ik wist niet meer hoe ik ons weer op de rit moest krijgen. Het zou een intensief traject worden, maar dat was het nu ook al.

Na een week was er gelukkig al resultaat, ja dit was een zeer vermoeiende week maar dat was het daarvoor ook. Blij dat we bij Nicole uitkwamen, ze was echt mijn personal coach en reageerde meteen op mijn berichten, dat was echt superfijn!

Nicole bedankt voor je hulp, en hopelijk houden we dit ritme lekker vast :). 

Breda

Wie niet waagt …                                                                                                                                                                                               Na een tijd lang wikken en wegen en zelf het slaapprobleem proberen te tackelen zijn we  zijn erg blij dat we  een telefonische consultatie met jou zijn aangegaan. Met de uitleg, tips en adviezen die we kregen zijn we aan de slag gegaan. Nu gaat ## zonder gedoe naar bed toe, heeft ons niet meer continue nodig en slaapt veel beter! Hoe fijn is dat!

Super bedankt!

 Haarlem 

Sinds een week slaapt ze weer goed! #halleluja.
## gaat ’s avonds braaf haar bedje in en roept niet meer. En ook ’s nachts komt ze er vrijwel niet meer uit (de afgelopen week nog twee nachten dat 1x kwam). Dit resulteert dus in beter slapen en een enorm veel betere stemming overdag. Ze is weer fit, blij, speelt weer volop en heeft weer een gezonde kleur op haar wangen. Ook de driftbuien overdag zijn nagenoeg verdwenen. Al met al is er een enorme vooruitgang te zien bij haar en dat doet iedereen in ons gezin goed.

Veel succes verder dit zinnige werk!

Oosterhout

Na maanden van gebroken nachten, slapen we weer!
Erg blij dat we je hulp hebben ingeschakeld. Na maanden van behoorlijke gebroken nachten is er nu weer nachtrust voor iedereen!
Door slaapgebrek waren wij niet meer consequent, frustratie en machteloosheid spelen mee. Jij hebt ons inzicht, houvast en weer vertrouwen gegeven om veranderingen door te voeren.

Het meest enthousiast zijn wij over de manier waarop, het is stapje voor stapje, heel kindervriendelijk, in ons geval zonder huilen! Dat maakt dat het goed vol te houden is. En als het toch even een keer iets minder gaat….dan ligt daar dat plan wat nog steeds houvast geeft en het lijntje met jou voor advies. Wij kunnen het iedereen aanraden!!!

Twello

Exit night terrors
Ik wilde graag verslag doen van hoe het ondertussen gaat! Sneak peak alvast: aardig goed! 🙂
We zijn aan de slag gegaan met je advies. Binnen de paar dagen zagen we al verbetering! Sinds de night terrors dus (zo goed als) weg zijn, zijn de nachtmerries die er vaak een paar uur later op volgden ook weg. Nu wordt hij niet of maximum 1x per nacht wakker! Echt geweldig. ## energieker, wij energieker!

Bedankt!! Je bent een lifesaver! 😀

Den Hoorn

SLAPEN in plaats van nachten wakker!
Onze oudste vertelde we wat jij ons had geadviseerd en wat we gingen doen. Nu, 3 nachten verder, is hij nog ongeveer 1x wakker in plaats van dat hij de hele nacht onze aandacht opeist. Én hij blijft ook lief in zijn eigen bed liggen … ook ’s morgens tot dat hij er echt uit mag! :-J

We slapen weer! Bedankt voor al je adviezen en tips.

Roermond

Het is een ander mannetje; rustiger en vrolijker               
“# slaapt nu 2x per dag,  het is een ander mannetje, rustiger en vrolijker. Hij slaapt ’s nachts ook goed door, alleen als er wat is slaapt hij wat minder. Maar het is véél beter dan het was!”

Roermond

Vanaf dag één merken wij al verschil!                
“Nicole maakt je bewust van bepaalde patronen en geeft tips waar je ECHT iets aan hebt en meteen mee aan de slag kunt. Ze denkt mee en kijkt naar het hele gein om tot een plan te komen wat werkt. Vanaf dag één merken wij al verschil! Nicole is een professional die weet waar ze het over heeft en daarnaast ook er toegankelijk is”

Dongen

Ontzettend tevreden
“Uiteraard zijn we ontzettend tevreden over het slaapcoach traject! Hoe snel je ons te hulp bent geschoten en de slimme tips die je ons hebt gegeven. In slechts een paar weken tijd en met een beetje doorzettingsvermogen hebben we (###) weer zover gekregen dat hij zelfstandig kan gaan slapen. Wat betekent dat hij ons ook in de nacht niet meer continue nodig heeft. We zagen zelf even niet meer hoe we dat voor elkaar moesten krijgen en hadden iemand nodig om ons inzicht te geven. Het heeft de rust in huis terug gebracht. Ik zou je bij iedereen aanraden!”

Oosterhout

Niet meer voor dag en dauw op!
“Bij de eerste ontmoeting met Nicole gaf zij ons meteen het vertrouwen dat het goed zou komen en dat voelde erg prettig. Ze is gedurende het hele proces enorm betrokken en beschikbaar voor advies of raad, en stuurt bij waar nodig. Na een paar dagen zagen we het eerste resultaat. Wij zijn heel blij dat ons mannetje beter slaap en wij niet meer om 5.30 uur beneden zitten! ”

Prinsenbeek

Weer een fatsoenlijke nachtrust
“Vanaf zijn geboorte hebben wij niet meer fatsoenlijk geslapen. We hebben van alles geprobeerd. Soms ging het even goed en dachten we eindelijk… maar die vreugde was vaak van korte duur. Na 3 jaar frustratie hebben we de hulp van Nicole ingeschakeld. Hadden we veel eerder moeten doen! Bedankt Nicole, voor al je hulp!”

Breda

Eind goed, al goed
“We zaten er compleet doorheen toen we besloten met slaapcoaching aan de slag te gaan. Nicole heeft ons gedurende het traject, ook toen het even niet ging, alle verrouwen en motivatie gegeven dat het echt goed kwam. En het kwam ook goed! Als er nu momenten zijn dat het even niet gaat dan pakken we het slaap stappenplan er weer bij en weten dat we haar altijd kunnen bellen. We zijn erg blij met haar aanpak en het resultaat, een goed slapend kind, en zouden haar aan iedereen aanraden.”

Sprang-Capelle

Weer samen gezellig op de bank
“We hebben getwijfeld of een slaapconsulent ons echt kon helpen. Het is best een investering, maar we hebben hier geen seconde spijt gehad. Al na 2 nachten boekte we het eerste resultaat. Na 3 weken slaaptrainen zitten we weer samen op de bank TV te kijken, en slapen we allemaal ’s nachts weer.!”

Rotterdam

Ons bed is weer van ons!
“Onze zoon sliep tussen ons in. Dan was hij minder vaak wakker en onrustig. Het was praktisch want hij kreeg borstvoeding, alleen wij sliepen steeds slechter. Nu hebben wij ons eigen bed en nachtrust weer terug. (###) slaapt in zijn eigen kamertje en beter dan voorheen.”

Oosterhout