Kinderslaapcoach voor baby’s en kinderen

Kinderslaapcoach

Is je baby onrustig? Doet je kindje overdag geen of alleen hazenslaapjes? Of is je kindje ’s nachts vaak wakker, heeft het geen lekker slaapritme of wil het niet doorslapen? Komt het zonder hulp van papa of mama, voeding of andere slaapafhankelijkheden niet meer in slaap? Is jullie kindje een vroege vogel of juist een echte nachtbraker? Of eindigt je kleintje meestal ergens in de nacht bij jullie in bed omdat jezelf doodop bent en wilt slapen?

Slaapconsulent

Als je kind niet of heel slecht slaapt dan kan je dat als ouder(s) behoorlijk opbreken. Wanneer standaard adviezen bij jullie kind niet helpen dan kan ik als slaapconsulent echt iets voor jullie betekenen!  Want als je kind goed slaapt, kom je zelf ook beter aan je rust toe.

De kracht van mijn begeleiding is de persoonlijke benadering, maatwerk en deskundig advies.

Slaapcoach op maat

Ieder kind is uniek en vraagt daarom om een eigen aanpak en advies specifiek toegespitst op zijn/haar situatie. Om een slaapplan te kunnen maken vindt eerst een uitgebreide intake met de ouders plaats. Hierin bespreken we het slaapprobleem en stel ik allerlei vragen over het huidige slaapgedrag, het temperament, de ontwikkeling tot nu toe. Ook bespreken we voedingsschema’s, slaapassociaties, bedrituelen en nog veel meer. Ook de slaapomgeving, gezinssituatie, jullie wensen en einddoel komen aan bod. We gaan na wat jullie allemaal al geprobeerd hebben om het slaapprobleem te tackelen en waarom die eerdere probeersels en adviezen niet hebben geholpen. Daarnaast brengen we de zachte (softe) kanten die eventueel een rol kunnen spelen in het slaapprobleem ook in kaart.

Kinderslaapcoach met 95% succesratio

Om het slaapprobleem van jullie kind aan te pakken is een persoonlijke aanpak nodig. In het slaapplan vind je een stapsgewijze aanpak en methodiek(en) om het slaapprobleem op te lossen, tips, handvatten en volop informatie. Het is jullie persoonlijke handleiding waarmee jullie vol vertrouwen, met jullie kind aan de slag gaat en het leert de vaardigheid slapen onder de knie te krijgen! De methodieken waarmee ik werk zijn praktisch, hebben een succesratio van 95% en zijn toepasbaar binnen elk gezin.

Gedurende de coaching periode houden we intensief contact om de vinger aan de pols te houden, te kijken hoe het gaat en moeten bijstellen. Ik leer jullie om te gaan met eventuele tegenslagen die tijdens of na het coachingstraject kunnen gebeuren.

Zo is deze investering niet alleen voor nu een oplossing,
maar helpt jullie ook bij eventuele slaapproblemen
die later nog kunnen voorkomen.

Heb je vragen over slaapcoach voor baby’s en kinderen, neem gerust contact met mij op.

Slaapcoach mogelijkheden

Duimelot slaapcoaching biedt verschillende coaching- en consultatiemogelijkheden aan. Welke soort coaching of consultatie effectief is hangt vooral af van welke vraag jullie hebben en wat bij jullie past. Meer informatie over het aanbod in slaapcoach mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn te vinden onder het tabblad “aanbod slaapcoach mogelijkheden.”