Kinderslaapcoaching voor baby’s en jonge kinderen

Kinderslaapcoach

Is je kind ’s nachts vaak wakker? Heeft het geen lekker slaapritme?
Kan je kind ’s nachts niet doorslapen of is het juist een vroege vogel?
Komt je kind zonder hulp van papa of mama, voeding of andere afhankelijkheid niet zelfstandig in slaap?
Werken de standaard slaapadviezen die je krijgt of vindt via Google niet voor jouw  kind?
Eindigt je kind ’s nachts vaak bij jullie in bed omdat jezelf doodop bent en wilt slapen
Dan help ik je graag!

 

Slaapcoaching

Als je kind ’s nachts niet of slecht slaapt dan kan je dat als ouders behoorlijk opbreken en een grote impact hebben. Zeker als je het ouderschap moet combineren met een drukke verantwoordelijke baan én druk sociaal leven.
Door je eigen slaaptekort mis je de energie die je graag zou willen hebben. Daardoor reageer je vaak vanuit een kort lontje naar jouw kind(eren), partner, omgeving of op je werk waardoor je je vervolgens weer schuldig voelt.
Dan help ik jullie graag om deze situatie te veranderen!

Samen met jullie inzet en met behulp van mijn kennis, ervaring en expertise werken we samen aan het hervormen van het slaapgedrag van jullie kind om het slaapprobleem te verhelpen. Samen bekijken we welke vorm van ondersteuning jullie nodig hebben om dat doel te bereiken. Want als je kind doorslaapt, kom je zelf ook aan een fatsoenlijke nachtrust toe!

De kracht van mijn begeleiding is de persoonlijke benadering, maatwerk en deskundig advies.

Ondersteuning op maat

Ieder kind is uniek en vraagt om een eigen adviesaanpak dat haalbaar en afgestemd is op die probleemstelling, temperament en leeftijd van jullie kind.

Ik kijk naar oplossingen die aansluiten bij het te behandelen slaapprobleem en jullie doelen. Daarbij houd ik ook rekening met: het temperament en de leeftijd van jullie kind. Jullie wensen, de gezinssituatie, jullie opvoedstijl, waarden en normen. En evalueer wat jullie allemaal al geprobeerd hebben om het slaapprobleem op te lossen.

Omdat slapen slechts een onderdeel van een dag is kijk ik naar meer dingen dan alleen het slapen. Zo beoordeel ik waar we binnen het slaapcoachtraject mogelijk nog meer aan kunnen werken om het slaapgedrag te verhelpen.

Bewezen methodieken & waarmee rekening te houden

Om het slaapprobleem van jullie kind te verhelpen werk ik alleen met bewezen slaapcoachmethodieken.
Deze stem ik af ik op jullie probleemsituatie en neem ik mee in jullie totale slaapplan. Dit en de effort die wij er samen in stoppen, leidt tot een slagingspercentage 95% van het verbetering van het slapen van jullie kind.

Als jullie slaapcoaching overwegen hou er dan rekening mee dat jullie alebei bereid moeten zijn om een tijdsinvestering van 2 tot 3 weken te maken. Maar voor het behalen van een positief resultaat is meer nodig.
Zo moeten beide ouders achter het slaapcoachtraject staan, bereid zijn om te werken aan de verandering en verbetering van het slaapgedrag van hun kind, geduld opbrengen, consequent zijn en verantwoordelijk voelen voor de realisatie van de gewenste resultaat.   

Gedurende het slaapcoachtraject werken wij samen en houden we de vinger aan de pols om te kijken hoe het gaat en waar we dingen moeten bijstellen om op koers
te blijven. Ik motiveer en leer jullie om te gaan met eventuele tegenslagen die tijdens of na het slaapcoachtraject kunnen gebeuren.

Zo is deze investering niet alleen voor nu een oplossing,
maar helpt jullie ook bij eventuele slaapproblemen
die later nog kunnen voorkomen.

Heb je vragen over slaapcoach voor baby’s en kinderen, neem gerust contact met mij op.

Slaapcoach mogelijkheden

Duimelot slaapcoaching biedt verschillende coaching- en consultatiemogelijkheden aan. Welke soort coaching of consultatie effectief is hangt vooral af van welke vraag jullie hebben en wat bij jullie past. Meer informatie over het aanbod in slaapcoach mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn te vinden onder het tabblad “aanbod slaapcoach mogelijkheden.”