Aanbod slaapcoach mogelijkheden

Kinderslaapcoach voor baby's en kinderen

Duimelot slaapplan

Zelf aan de slag met jullie persoonlijke slaap-stappenplan!

€ 295

Na een uitgebreid consultatiegesprek (1,5 uur) ontvangen jullie een specifiek op jullie kind en situatie afgestemd slaap stappenplan waarmee jullie zelf aan de slag gaan zonder persoonlijke begeleiding van mij.

Het slaapplan bevat een stapsgewijze aanpak en voorziet jullie van handvatten, informatie en tips. Het is jullie handleiding waarmee jullie vol vertrouwen, als ware slaapexperts, met jullie kind aan de slag gaan om het slaapprobleem aan te pakken én te overwinnen!

En mocht blijken dat jullie toch een beetje hulp nodig hebben? Geen probleem! Boeken jullie gewoon een los consult.

Duimelot slaapcoaching

3 weken met intensieve begeleiding

€ 495

Op zoek naar een persoonlijk slaap coachingstraject met actieve en intensieve begeleiding? Dat kan!
 

Na een uitgebreide consultatie ontvangen jullie een specifiek op jullie kind afgestemd slaap stappenplan dat is samengesteld en past bij  leeftijd en het ontwikkelings-niveau van jullie kind. Het plan omvat ook tips en achtergrondinformatie.

Gedurende drie weken houden we intensief contact.        De eerste coachingsweek dagelijks. De tweede en derde coachingsweek om de dag. We bespreken het verloop, jullie  vragen, sturen bij en zetten de puntjes op de i zodat jullie het slaapprobleem overwinnen.

Duimelot consult

Verfrissende consultatie en praktische oplossingen!

€ 95

Soms sluit een volledig slaapplan niet aan bij het probleem en de behoefte van het kind en de ouders. Of je hebt vragen waar je even niet uitkomt. Bijvoorbeeld een vragen rondom slaapschema’s, dutjes, te vroeg wakker worden of de transitie van een ledikantje naar een junior bed. Niets ingewikkelds, gewoon op zoek naar concrete antwoorden en adviezen.

Dit soort probleemvragen behandel en beantwoord ik tijdens een consultatie van 45 minuten waarbij je:

  • Concreet en duidelijk advies krijgt om jouw (slaap)vragen aan te pakken en op te lossen
  • Tips en handvaten
  • Inzicht en kennis krijgt over wat in jouw situatie van belang is
  • Waar je nog meer aan kunt denken en/of rekening mee kunt houden

Duimelotje slaapbegeleiding

Voor baby’s van 0-4 maanden

€ 55

Iedere ouder heeft de eerste maanden te maken met gebroken nachten en slaaptekort. Niet alleen omdat hun pasgeboren baby een ander slaapritme heeft maar ook omdat zij hun baby ’s nachts moeten voeden. Pasgeboren baby’s hebben ook nog niet het besef van een dag- en nachtritme of het vermogen om meerdere uren aaneengesloten te slapen. Daarom kan de eerste periode voor ouders best pittig zijn. Zeker als je kindje veel huilt en slecht slaapt.

Voor baby’s van 0-4 maanden geef ik slaapbegeleiding. Dit omdat baby’s op deze jonge leeftijd, neurologisch, mentaal en fysiek nog niet aan slaapcoaching toe zijn. Toch zijn er voldoende dingen die je kunt doen om de slaap van je baby zorgvuldig vorm te geven, en waar nodig de slaapomstandigheden kunt verbeteren.

Tijdens dit 30 minuten telefonisch consult krijg je informatie, tips en handvatten om jouw baby op weg te helpen en het een goede (slaap)start te geven!